Femeile din viaţa lui James Packer. Cu cine s-a iubit în trecut logodnicul lui Mariah Carey?

25 aprilie 2016   News

Nunta celor doi este cel mai aşteptat eveniment al anului

James Packer, cel care i-a pus pe deget lui Mariah un inel de 10 milioane de dolari, al patrulea cel mai bogat australian, şi-a ales jumătăţi care îi fac onoare portofelului celui generos.

James şi prima lui soţie, Jodhi

Manechinul Jodhi Meares, acum în vârstă de 45 de ani, a fost exemplul perfect de femeie trofeu cu care le place bogătanilor să se afişeze. Cum banii nu aduc fericirea, nici mari­ajul lor n-a durat prea mult, cei doi divorţând după doar trei ani (1999-2002). Şi după o nun­tă în Sydney, care l-a costat pe James vreo 10 milioane de dolari. O sumă care îi ajunge lui Mariah doar la degetul mic, la propriu, căci, în cazul ei, banii aştia s-au dus doar pe inelul de logodnă.

James Packer şi Erica Baxter

Modelul şi cântăreaţa Erica Baxter, în vârstă de 39 de ani, i-a venit la rând lui Jodhi, aceasta devenind doamna Packer în 2007, după o nun­tă care a avut loc în Antibes, pe Riviera Fran­ceză. Ea este şi cea care i-a dăruit mogulului australian nu mai puţin de trei copii: pe Indigo (8), Jackson Lloyd (6) şi Emmanuelle Sheelah (4). La un an după ce Erica i-a dat naştere me­zinei familiei, ea şi James s-au despărţit, la fel de amiabil precum a făcut-o Jodhi, de acelaşi bărbat.

Numai că, surpriză!, gurile rele spun că fosta doamnă Packer ar fi… încă doamna Pack­er, căci cei doi n-ar fi reuşit să-şi finalizeze di­vorţul. Cel puţin nu până pe 21 ianuarie, anul acesta, când Mariah a anunţat că s-a logodit cu James. Să aibă Erica nişte pretenţii financiare exagerate, pe măsura averii „Domnului Mili­ard“? Până acum, s-a vehiculat suma de 100 de milioane de dolari, cu care James ar fi încercat, în mod generos, s-o scoată din viaţa lui. Dar, vorba aia, există destui avocaţi pe lumea asta care s-o convingă că merită mai mult…

Foto: guliver/rex features/getty images

Mai multe