Fergie, dependentă de droguri

1 august 2011   News

Vocalul trupei Black Eyed Peas a făcut recent declaraţii legate de dependenţa sa de pastile, care recunoaşte că i-a generat, de-a lungul timpului, momente de „genialitate, dar şi clipe dezastruoase”. Cântăreaţa susţine că obişnuia să consume

Vocalul trupei Black Eyed Peas a făcut recent declaraţii legate de dependenţa sa de pastile, care recunoaşte că i-a generat, de-a lungul timpului, momente de „genialitate, dar şi clipe dezastruoase”.

Cântăreaţa susţine că obişnuia să consume metamfetamine, dar a reuşit să-şi învingă dependenţa. „Cred că acest consum de stupefiate mă făcea genială câteodată, dar apoi mă arunca în dezastru”, a recunoscut vedeta. Fergie nu e singura membră a faimoasei trupei care a avut de tras în urma dependenţei de droguri. Taboo a avut şi el de furcă cu consumul excesiv de alcool şi de stupefiante. „Petrecerile se ţineau lanţ şi îmi doream să mă distrez tot mai mult, ceea ce m-a distrus într-un final. Şi nu îmi făceam rău numai mie, i-am afectat şi pe cei din familia mea şi aproape că mi-am pierdut cariera”, a spus Taboo.

Mai multe