Fergie, mai sexy decât concurentele de la Miss Universe. A urcat pe scenă şi a făcut show!

27 noiembrie 2017   News

Oamenii din întreaga lume şi-au îndreptat atenţia, duminică seara, spre cel mai mare concurs de frumuseţe, Miss Universe, privindu-le pe cele mai sexy femei care îşi reprezentau cu mândrie ţările, îmbrăcate în ţinute de gală sau în costume de baie, etalându-şi trupurile trase prin inel, însă pentru un moment ele au fost eclipsate de o divă. Fergie a făcut un show memorabil la finala Miss Universe din Las Vegas. Cântăreaţa în vârstă de 42 de ani, care a anunţat recent că divorţează de partenerul său de viaţă şi tatăl copilului său, actorul Josh Duhamel, le-a făcut concurenţă participantelor care s-au luptat pentru coroană.

Îmbrăcată într-o rochie mini sclipitoare, artista a luat cu asalt marea scenă de la concurs şi a defilat alături de modele din întreaga lume, în timp ce a susţinut un recital. A purtat o ţinută care i-a pus în evidenţă picioarele tonifiate, dar i-a subliniat şi abdomenul plat şi posteriorul bombat, punându-le în umbră pe frumoasele care îşi prezentau rochiile de seară. Înconjurată de cele 10 finaliste, Fergie s-a asigurat că toţi ochii vor fi îndreptaţi spre ea, de aici şi alegerea vestimentară.

A fost întotdeauna o femeie sexy, atrăgătoare, dar parcă niciodată nu a strălucit atât de tare ca seară, în ciuda faptului că a fost înconjurată de femei superbe. S-a despărţit la începutul acestui an de cel care i-a fost soţ timp de 8 ani, actorul Josh Duhamel, iar Fergie este mai în formă ca oricând. Despărţirea pare să fie de bun augur pentru ea şi este foarte iubită de fanii care i-au lăudat apariţia prin intermediul reţelelor de socializare.

"Putem să o desemnăm pe Fergie Miss Univers măcar pentru o zi?", a scirs un fan pe Twitter, în timp ce alţii au spus: "Wow, Fergie arată uimitor înconjurată de atâtea femei, dar nimeni nu este ca ea! ".

Foto: Getty Images

Mai multe