Fetele Obama au devenit nişte adolescente seducătoare. Vezi aici cele mai noi poze cu Malia şi Sasha!

16 iunie 2015   News

Michelle Obama, soţia în vârstă de 51 de ani a lui Barack Obama, se află, zilele acestea, într-o vizită de lucru în Marea Britanie, acolo unde a sosit, ieri, însoţită de fetele ei, Malia (17 ani) şi Sasha (14 ani). Cele trei fete Obama au ales pentru

Michelle Obama, soţia în vârstă de 51 de ani a lui Barack Obama, se află, zilele acestea, într-o vizită de lucru în Marea Britanie, acolo unde a sosit, ieri, însoţită de fetele ei, Malia (17 ani) şi Sasha (14 ani).

Cele trei fete Obama au ales pentru sosirea pe aeroportul din Londra ţinute de vară, care au contrastat, ce-i drept, cu vremea neprietenoasă din capitala Regatului Britanic.

Cea care a atras atenţia a fost, bineînţeles, fiica cea mai a lui Barack, Malia, o adolescentă fermecătore, cu trup de manechin. Fata a arătat de minune în rochia ei mini cu prin floral, semnată Alice + Olivia, dar nici sora ei mai mică nu a fost mai prejos.

În cele câteva zile petrecute în Regatul britanic, Michelle şi fetele ei se vor întâlni şi cu seducătorul prinţ Harry, la un tradiţional ceai englezesc.

Foto: AP

Mai multe