Fetiţa Andei Adam împlineşte doi ani. Iată ce petrecere i-a organizat artista!

28 noiembrie 2017   News

Anda Adam îşi aniversează săptămâna aceasta fetiţa. Micuţa Evelin împlineşte joi, 30 noiembrie, doi ani şi a avut deja prima mini-petrecere de ziua ei. Împreună cu mama ei, a petrecut câteva ore de neuitat în parcul de distracţii Zorky’s Planet din AFI Cotroceni.

Anda Adam şi fiica sa, Evelin

Acolo Evelin s-a bucurat de toate atracţiile potrivite vârstei sale. S-a dat în trenuleţul colorat, luminat cu multe beculeţe, a urcat la volanul unei maşinuţe decapotabile care simulează o călătorie ca în filme, pentru ca apoi să se urce într-un autobuz cu etaj, precum cele din Londra, şi să se bucure de toate dotările tehnice de la bord.

Dezinvoltă din fire şi impresionată de tot ce a văzut în parcul de distracţii din mall, Evelin a dorit să descopere şi jocurile destinate copiilor mai mari. Astfel, s-a jucat la masa de hochei Hello Kitty, la simulatorul de fotbal 4D şi le-a venit de hac rechinilor neastâmpăraţi cu ajutorul ciocanului din burete.

Apoi, micuţa Evelion a fugit direct în marea de mingi colorate de cauciuc din zona de joacă şi s-a cocoţat în labirintul supraetajat pentru ca în final sa coboare, gângurind de bucurie, pe tobogan.

La rândul ei, Anda Adam nu este la prima experienţă în Zorky’s Planet. Artista a mai fost prezentă în parcul de distracţii, înainte  de a deveni mamă, bucurându-se de atracţiile destinate celor mai mari. Printre acestea, şi singurul roller coaster indoor din România, cel în care s-au aventurat multe vedete de-a lungul timpului, printre care şi Corina, Andreea Marin, cei din La La Band, Sore, Adela Popescu, Ellie White, Anca Serea, Alex Velea sau Adelina Pestriţu.

Mai multe