Fiica actriţei Shirley MacLaine susţine că mama ei a forţat-o să îşi piardă virginitatea la 17 ani. Povestea bate orice film văzut

22 octombrie 2020   News

Shirley MacLaine este o figură destul de controversată. a vorbit întotdeauna deschis despre viaţa ei amoroasă tumultuoasă şi a devenit în timp o persoană destul de controversată. În timp ce mulţi ar privi-o privi cu sprâncenele ridicate, MacLaine crede că mariajul deschis este o cale de urmat. Shirley MacLaine a avut o căsnicie de 23 de ani, dar în vreme ce ea lucra în America, soţul ei trăia în Japonia.La un moment dat s-a produs şi divorţul. Cei doi au avut împreună o fiică, Sachi Parker, care a devenit şi actriţă.

În 2013, Sachi a dezvăluit un adevăr şocant despre copilăria ei, comunicând lumii ce fel de mamă era Shirley. Când tatăl ei, un important om de afaceri, s-a mutat la Tokyo, Sachi a fost trimisă să locuiască acolo. Tânăra a împărţit o casă cu Steve Parker şi cu amanta acestuia.

Ea îşi vizita mama în vacanţele de vară dar, în timpul unui sejur, Shirley a prezentat-o ​​terapeuţilor sexuali Eberhard şi Phyllis Kronhausen.

Într-o zi, când iubitul lui Sachi, Brad, a venit în vizită, Eberhard a întrebat-o pe Parker, care în acel moment avea 17 ani, dacă fuseseră sex până atunci. Acest lucru nu se întâmplase. Kronhausen i-a sugerat să treacă la fapte imediat , iar apoi să discute totul cu el şi soţia sa.

Sachi a avut un şoc când mama ei a încurajat-o să-i asculte pe cei doi terapeuţi sexuali. "Suntem cu toţii aici pentru a vă ajuta, dulceaţă”, i-a spus faimoasa actriţă.

Şi aşa a făcut.. În ciuda situaţiei incomode,  Sachi crede că ar fi trebuit să fie recunoscătoare, pentru că acela a fost unul dintre acele rare momente în care mama ei a manifestat un interes pentru viaţa ei.

McLaine nu a recunoscut cele spuse de fiica sa şi a susţinut că povestea este una de ficţiune.

Mai multe