Fiica afaceristei Camelia Şucu, pe lista furnizorilor regali

17 martie 2018   News

Ioana Şucu, fata cea mare a patroanei Class Living şi a proprietarului Mobexpert, este furnizor oficial pentru Palatul Elisabeta.

Camelia Şucu este, cu siguranţă, foarte mândră de reuşita fiicei sale celei mari, Ioana Şucu-Matei, care se află de din octombrie 2011 pe lista celor care furnizează servicii Casei Regale.

Zilele trecute, Majestatea Sa Margareta a înmânat certificatul de Furnizor Regal pentru următorii trei ani acelor firme şi acelor profesionişti care s-au ridicat la standardele cerute. Aşadar, alături de alte câteva nume, Custodele Coroanei a decis prelungirea statutului de furnizor al Casei Regale acordat Ioanei Şucu, pentru design şi organizare de evenimente.

La 31 de ani, fiica cea mare a Cameliei şi a lui Dan Şucu, unii dintre cei mai cunoscuţi şi bogaţi antreprenori români, este căsătorită, este mămica unui băieţel şi administrează 4 business-uri: restaurantul Iconic Food, produsele bio Iconic Health, restaurantul The Library şi organizarea de evenimente prin Ioana Şucu Events.

Foto: Daniel Angelescu

Mai multe