Fiica cea mare a lui Mick Jagger a pozat goală

16 aprilie 2011   News

La doar câteva săptămâni după ce Georgia, mezina legendarului rocker, a apărut topless într-o reclamă pentru jeanşii Hudson, sora ei cea mare, Elizabeth Scarlett Jagger, a pozat goală pentru revista lui

La doar câteva săptămâni după ce Georgia, mezina legendarului rocker, a apărut topless într-o reclamă pentru jeanşii Hudson, sora ei cea mare, Elizabeth Scarlett Jagger, a pozat goală pentru revista lui Hugh Hefner.

Fiica de 27 de ani a lui Mick Jagger şi a lui Jerry Hall îşi va expune nurii în numărul de mai al revistei Playboy, ediţia din Marea Britanie – salutându-şi astfel tatăl chiar de pe coperta publicaţiei. Sir Mick Jagger este furios la culme – cu-atât mai mult cu cât în 2005, a făcut tot ce-a putut pentru a o convinge pe aceeaşi Lizzie să refuze o primă ofertă foarte tentantă din partea Playboy. Şi a reuşit! Nu, însă, şi de această dată. Pentru pictorialul nud de şase pagini, Lizzie a primit câteva sute de mii de dolari. Iată cum se repetă istoria – în urmă cu 26 de ani, mama ei, modelul Jerry Hall, poza goală pentru aceeaşi revistă, la vârsta de 29 de ani.

Foto: Northfoto

Mai multe