Fiica cea mare a Monicăi Bellucci e de-o frumuseţe rară. I-a moştenit buzele pline şi tenul de porţelan

1 iulie 2019   News

Monica Bellucci e un etalon al frumuseţii veşnice, reuşind să rămână relevantă în ciuda generaţiilor mai tinere de actriţe. Această frumuseţe italiană, naturală, a transmis-o şi fiicei sale mari, Deva Cassel.

Adolescenta de 14 ani este copia fidelă a mamei sale, moştenindu-i buzele pline, părul negru şi cârlionţat, dar şi tenul de porţelan. Cel mai recent, Deva a făcut furori la un show Dolce & Gabbana, din cadrul Săptămânei Modei din Milano, la mijlocul lunii trecute.

Ea a participat acolo în calitate de tânără speranţă, Deva fiind model şi dorindu-şi să-şi creeze un nume sonor în lumea modei. Cu o siluetă alungită şi silfidă, fiica Monicăi Bellucci şi a lui Vincent Cassel are toate şansele să reuşească în această industrie. Nu credeţi?

Deva a semnat contractul cu Dolce & Gabbana chiar anul acesta, în aprilie, şi a reuşit să filmeze deja o reclamă pentru aceştia, în aceeaşi lună, în oraşul Ravello. Ea apare într-o clip de promovare al unui nou parfum lansat de acest brand. Vezi fotografii din GALERIA FOTO!

Deva este fiica cea mare a cuplului. Ea mai are o soră, pe nume Leonie, de doar 8 ani.

Mai multe