Fiica Elenei Gheorghe este adorabilă! Fetiţa a împlinit 2 ani FOTO&VIDEO

19 iulie 2019   News

Micuţa Amelie a adus numai bucurie în familia artistei. Uite ce răsfăţată a fost la cea de-a doua sa aniversare!

Elena Gheorghe are acasă doi copii frumoşi ca ea, un băieţel, Nicolas, de 7 ani, şi o fetiţă ca o păpuşă, Amelie, care tocmai a împlinit 2 ani. Cum era de aşteptat, mezina este prinţesa casei şi nu doar că arată ca un personaj din poveşti, ci are şi o garderobă pe măsură.

Cel puţin, asta am văzuit la cea de-a doua aniversare a ei, când celebra sa mămică a transformat-o complet în prinţesă, cu o rochiţă de la Anouka, cu flori, castele şi citate brodate pe tulle. Unde mai pui că Amelie Nicole a avut şi propriul tron!

Fetiţa zglobie, cu cârlionţi în păr şi ochi căprui, ca ai mamei sale, ne-a cucerit complet. Iat-o cântând "La mulţi ani!", chiar de ziua ei, împreună cu mama sa.

        View this post on Instagram                   La multi ani, minunea mea! 2 anisori plini de fericire 👨‍👩‍👧‍👦 Este exact asa cum o vedeti in fiecare minut al zilei, super activa, mai putin cand doarme:) A post shared by ELENA (@elenagheorgheofficial) on Jul 16, 2019 at 2:45am PDT

View this post on Instagram

La multi ani, minunea mea! 2 anisori plini de fericire 👨‍👩‍👧‍👦 Este exact asa cum o vedeti in fiecare minut al zilei, super activa, mai putin cand doarme:)

A post shared by ELENA (@elenagheorgheofficial) on

Mai multe