Fiica Irinei Shayk şi a lui Bradley Cooper a crescut şi este o frumuseţe de copil

19 decembrie 2017   News

A venit pe lume în primăvară pentru a-i face părinţi pentru prima oară pe rusoaica Irina Shayk şi pe partenerul său de viaţă, actorul Bradley Cooper. Rodul iubirii lor a adus şi mai multă dragoste în cuplu începând cu 21 martie, iar de atunci cei doi părinţi au tot fost surprinşi de paparazzi de mai multe ori la plimbare cu micuţa lor pe care o purtau fie în cărucior, fie în port bebe sau în braţe.

Alături de bona familiei.

Au trecut 9 luni de când Irina Shayk şi Bradley Cooper i-au urat bun venit pe lume primului lor copil, iar acum este din ce în ce mai evident că Lea De Seine a luat tot ce e mai bun din trăsăturile fizice ale părinţilor ei. Din fotografiile în care bebeluşul este purtat în braţe de bona familiei, în timp ce mama Irina Shayk merge alături, putem vedea cât de frumuşică este mezina familiei. Îmbrăcată într-un pulover roşu aprins şi cu o pereche de pantaloni bleumarin, blondina Lea de Seine pare că seamănă destul de mult cu tăticul său celebru la Hollywood, Bradley, cu pîrul blond şi ochii albaştri.

Micuţa Lea de Seine a crescut şi este din ce în ce mai simpatică.

Irina Shayk a revenit la silueta de invidiat imediat după ce a născut, iar ieri a fost surprinsă pe străzile din Santa Monica purtând un trening negru, botine albe cu toc cui şi un inel de logodnă pe deget, acelaşi pe care nu îl mai jos din decembrie 2016. Până acum, ea şi partenerul său, Bradley Cooper, nu au confirmat o viitoare căsătorie.

Foto: Hepta

Mai multe