Fiica lui Alec Baldwin a pozat goală. Ireland a realizat cel mai îndrăzneţ shooting foto!

1 mai 2018   News

Este fiica a doi actori celebri la Hollywood, Alec Baldwin şi Kim Basinger, iar asta nu a oprit-o din a-şi croi propriul drum spre celebritate, detaşându-se de părinţii ei cunoscuţi. La cei 22 de ani ai săi, Ireland Baldwin este un model de top care are o cumunitate impresionantă pe Instagram.

A moştenit tot ce a fost mai bun de la părinţi, frumuseţea năucitoare a mamei şi talentul tatălui, iar rezultatul este unul spectaculos. Ireland emană senzualitate prin toţi porii, iar cei peste 300 de mii de prieteni  virtuali au avut parte de o surpriză. Tânăra a distribuit o fotografie realizată în cadrul unui shooting foto foarte îndrăzneţ. A renunţat la haine şi s-a expus nud, pe plajă, fără a-şi acoperi părţile intime în vreun fel.

Surprinsă în imagini de fotograful Tyler Kandel, modelul a renunţat la haine pentru câteva imagini pe malul oceanului. Chiar dacă este atât de sexy, unii fani nu sunt de acord cu imaginile care o înfăţişează, atrăgând în nenumărate ori criticile internauţilor. În 2017 le-a dat o replică usturătoare: "Asta sunt eu, luaţi-o ca atare sau plecaţi. Nu am de gând să mă ruşinez pentru că nu sunt bronzată sau foarte slabă. Nu voi pierde ore bune pentru a-mi edita fotografiile. Nu am de gând să mă învinovăţesc pentru că nu arăt ca altcineva".

Foto: Instagram

Mai multe