Fiica lui David Hasselhoff a fost arestată. Vezi ce a făcut!

16 mai 2017   News

Nu e singura progenitură de vedetă care ajunge după gratii, aşa că nu ne miră foarte tare să aflăm că Hayley, fiica lui David Hasselhoff, a fost arestată de către poliţia din Los Angeles. Ce s-a întâmplat, de fapt?

David Hasselhoff şi cele două fiice ale lui, Taylor Ann Hasselhoff, Hayley Hasselhoff

Ei bine, Hayley s-a aventurat, weekendul trecut, la volanul bolidului ei de lux, un Mercedes Benz, pe o autostradă din Los Angeles, în timp ce era sub influenţa unor substanţe interzise. Se pare că, în jurul orei 4:00 dimineaţa, tânăra a pierdut controlul autoturismului şi a intrat din plin într-un indicator rutier.

Din fericire, la scurt timp de la impact, un alt şofer a trecut prin zonă şi a apelat serviciul de urgenţă. Aşa se face că un echipaj de poliţie a ajuns la faţa locului şi a constatat cele întâmplate. La momentul sosirii poliţiei, Hayley era încă inconştientă, însă tânăra s-a trezit după câteva minute, la insistenţele oficialilor.

Hayley Hasselhoff, fiica problematică

Poliţiştii au constatat că fiica starului hollywoodian consumase alcool, motiv pentru care au supus-o unui test. În cele din urmă, Hayley a fost arestată şi condusă la un spital din apropiere pentru analize amănunţite. Momentan, nu se ştie dacă tânăra a fost scoasă pe cauţiune de către tatăl ei celebru.

Precizăm că Hayley este o actriţă şi-un model cunoscut. Aceasta a fost distribuită în show-ul „Huge”, şi a apărut şi-n filmul ”Sharknado: The 4th Awakens”.

foto: Instagram / Getty

Mai multe