Fiica lui Johnny Depp, Lily-Rose, şi-a făcut debutul în modelling. Vezi cum a pozat adolescenta!

24 aprilie 2015   News

În caz că cineva avea vreun dubiu, aflaţi că fiica actorului Johnny Depp şi a franţuzoaicei Vanessa Paradis s-a transformat într-o domnişoară extrem de frumoasă. Lily-Rose Depp, tânăra în vârstă de 15 ani,

În caz că cineva avea vreun dubiu, aflaţi că fiica actorului Johnny Depp şi a franţuzoaicei Vanessa Paradis s-a transformat într-o domnişoară extrem de frumoasă.

Lily-Rose Depp, tânăra în vârstă de 15 ani, este conştientă de calităţile sale fizice şi mizează pe o carieră în domeniul modellingului. În acest sens, adolescenta deja a făcut un pas, pozând pentru revista australiană Oyster.

Fotografiile cu fiica lui Johnny Depp au apărut joi pe site-ul publicaţiei şi au demonstrat că adolescentei i se potriveşte de minune această profesie. Pentru această şedinţă foto, Lily a schimbat câteva outfituri şi a urmat numaidecât indicaţile fotografului. La sfârşitul acestui shooting, stuff-ul revistei s-a declarat încântat de colaborarea cu adolescenta: ”Fiica lui Johnny Depp şi a Vanessei Paradis, Lily-Rose Depp, se distinge de celelalte adolescente printr-un chip angelic şi atrăgător. ”

Lily Rose şi fratele său Jack (13) sunt singurii copii ai cuplului Johnny Depp – Vanessa Paradis. Celebrul actor s-a despărţit de Vanessa în 2012, după o relaţie de 14 ani.

Mai multe