Fiica lui Johnny Depp, semne obscene pe stradă

18 octombrie 2016   News

Cum despărţirea tatălui ei de Amber Heard a atras atenţia asupra întregii familii, Lily-Rose Depp este urmărită constant de o armată de paparazzi.

Nervoasă din cauza unui paparazzo

Ieşită în oraş să se distreze alături de câţiva prieteni de-ai ei, adolescenta a dat nas în nas cu un paparazzo foarte insistent, care a stat pe urmele ei toată ziua. Sătulă de atenţia nedorită, fiica celebrului actor a devenit agresivă la adresa fotografului şi chiar i-a arătat anumite semne obscene.

Paparazzo-ul a fost pe urmele ei toată ziua

Noi o înţelegem, însă, căci cu siguranţă viaţa ei privată a fost afectată de scandalul recent, cauzat de divorţul dintre Johnny Depp şi Amber Heard. Totuşi, unii internauţi i-au reproşat adolescentei că nu-şi asumă faptul că este o persoană publică, ea însăşi încercând o carieră în modelling şi film, şi că reacţionează astfel la adresa unui fotograf care pur şi simplu a încercat să surprindă unele fotografii cu ea.

A ieşit să ia masa cu prietenii ei

Amintim că atunci când a izbucnit scandalul divorţului, Lily a fost cea care a declarat că tatăl ei n-ar fi avut cum să fie violent cu Amber, aşa cum susţinea actriţa, căci el este ”cel mai blând om din lume”.

foto: Hepta

Mai multe