Fiica lui Kurt Cobain a recunoscut relaţia cu fiul lui Tony Hawk

14 februarie 2022   News

Frances Bean Cobain, fiica lui Courtney Love şi a regretatului Kurt Cobain, confirmă relaţia cu Riley Hawk, fiul lui Tony Hawk.

Vedeta de 29 de ani a postat o fotografie de vacanţă cu Riley, în vârstă de 29 de ani, într-o galerie de fotografii pe care a distribuit-o pe Instagram, asta în timp ce reflecta la timpul petrecut departe de reţelele de socializare.  „Mi-am luat o pauză de un an de la pe Instagram, un lucru excepţional de bun pentru sănătatea mea mentală, emoţională şi spirituală”, a mărturisit  ea. „2021 mi-a adus mai mult decât am avut vreodată, iar pentru asta sunt profund recunoscătore”.

„Am vrut să împărtăşesc câteva momente care au fost surprinse anul trecut şi care mi-au adus o mare bucurie”, a adăugat ea. Pe lângă o fotografie cu Riley care ţine în braţe un căţeluş îmbrăcat cu haine de Moş Crăciun, Frances a postat şi alte poze cu semnificaţie.

Ea a inclus, de asemenea, un selfie, o fotografie a bunicii Wendy O'Connor - mama lui Cobain - şi fotografii cu câinii ei.

Frances a cerut divoţul de fostul soţ, Isaiah Silva, în 2016, după doi ani de căsătorie. Ceea ce a urmat a fost o luptă plină de dramă pentru una dintre celebrele chitare ale lui Cobain, care, în cele din urmă, i-a revenit lui Silva.  Ulterior a fost scoasă la licitaţie pentru 6, 01 milioane de dolari. 

Mai multe