Fiica lui Melanie Griffith şi a lui Antonio Banderas a ajuns la 25 de ani şi este o tânără superbă

26 ianuarie 2022   News

Mama şi tatăl ei sunt cu siguranţă mândri!

Unica fiică a fostului cuplu Melanie Griffith – Antonio Banderas a crescut frumos şi se transformă într-o femeie seducătoare, aşa cum a fost şi mama ei. Este vorba despre Stella Banderas, în vârstă de 25 de ani, tânăra fiind pozată, luni, la Paris Fashion Week, acolo unde a fost invitată la show-ul Dior Haute Couture Spring/Summer 2022.

Cu această ocazie, Stella a purtat un costum business, cu sacou şi fustă mini roşie de la Dior, care ne-a adus aminte de look-ul mamei sale, Melanie Griffith, în filmul Working Girl din anul 1988. Tânăra şi-a purtat părul coafat lejer şi a ales un machiaj care a pus accentul pe ochi, subliniind frumuseţea naturală a fetei.

Chiar dacă look-ul ei de la Săptămâna Modei ne-a adus aminte de mama ei celebră, se pare că relaţia dintre cele două nu este chiar cea mai bună, având în vedere că Stella a cerut să renunţe, oficial, la numele de familie al mamei sale, Griffith.

În septembrie anul trecut, Stella a înaintat o serie de acte oficiale prin care a cerut să poată renunţa la acest al doilea nume de familie, în prezent numele ei fiind Stella del Carmen Banderas Griffith. Stella a declarat că-şi doreşte, pur şi simplu, scurtatea numelui şi nimic mai mult.

Foto: Profimedia

Mai multe