Fiica lui Mr. Bean, show incendiar de cabaret. Tatăl ei a fost prezent

28 martie 2016   News

La începutul anului, presa internaţională titra că Rowan Atkinson, actorul care i-a dat viaţă lui Mr. Bean, îi va susţine financiar cariera artistică a fiicei sale, Lily. Şi asta s-a întâmplat! Lily şi-a făcut debutul în showbiz printr-un show de cabaret, încendiar, la care a fost prezent chiar şi tatăl său.

Lily, fiica lui Rowan Atkinson, şi-a făcut debutul artistic

Lily a cântat şi a dansat în faţa unui public destul de numeros, vinerea trecută, la The Pheasantry, un local din West London. Printre cei prezenţi s-a numărat şi Rowan Atkinson, simpaticul actor, care, a venit, desigur, să-şi susţină fiica. Din păcate, fotografii de ocazie au surprins imagini penibile cu celebrul actor din timpul show-ului fiicei sale.

Actorul a adormit în timpul concertului

Se pare că acesta nu a rezistat întregului show şi, la un moment dat, a preferat să tragă un pui de somn, decât s-o urmărească pe fiica sa. Mda, cam ciudat, având în vedete că Lily chiar a pus în scenă un show erotic, în cadrul căruia a cântat şi a dansat.

Actriţa a pus în scenă un show incendiar

Ceilalţi din sală, însă, păreau destul de acaparaţi de interpretarea lui Lily, care purta un outfit revelator.

Cât despre muzică, Lily a declarat că şi-a scris singură piesele şi că interpretarea din seara debutului este dedicată ”oamenilor care au crezut” în ea.

Lily Atkinson, Rowan şi fosta soţie, Sunetra

Marea absentă a serii a fost mama artistei, Sunetra Satsry, fosta soţie a lui Rowan Atkinson.

Până la momentul acesta, se pare că Rowan a investit 16.000 de lire în cariera fiicei sale ca artistă de jazz. Iar generozitatea lui nu se opreşte acolo. Un apropiat de-al actorului a declarat că acesta are să investească oricât pentru ca fiica lui să ajungă în lumina reflectoarelor. Mda, să-i urăm succes, atunci!

Sursa foto: Kerry Davies pentru DailyMail.co.uk / arhivă

Mai multe