Fiica lui Paul Walker acuză Porsche de moartea tatălui ei!

29 septembrie 2015   News

La doi de la moartea starului din "Fast & Furious", Meadow Rain Walker, care are doar 16 ani, a decis să declanşeze o acţiune în justiţie

Mai exact, Meadow acuză Porsche de omucidere din culpă, pe motiv că maşina în care a murit tatăl ei avea numeroase defecte de design şi fabricaţie. "Concluzia este că Porsche Carrera GT este o maşină periculoasă, care nu are ce căuta pe străzi", a punctat Jeff Milam, avocatul lui Meadow Walker.

"Regretăm profund atunci când oricine are de suferit sau îşi pierde viaţa într-un autoturism Porsche, dar credem ce au spus autorităţile. Raportul a stabilit limpede că această tragică pierdere a fost cauzată de şofat scăpat de sub control şi viteză excesivă", a fost replica lui Calvin Kim, reprezentantul lui Porsche Cars North America.

Paul Walker, celebru pentru rolul lui Brian O'Conner, din "Fast  & Furious" a murit pe 30 noiembrie 2013, într-un accident de maşină în Southern California, la vârsta de 40 de ani. Se afla într-o pauză de filmări pentru "Fast  & Furious", seria care-l făcuse celebru şi care ajunsese la cea de-a şaptea peliculă.

Foto: WENN

Mai multe