Fiica lui Tom Cruise a împlinit 11 ani. Cum arată în prezent micuţa?

20 aprilie 2017   News

Parcă mai ieri se luptau paparazzi pentru a obţine cele mai noi cadre cu Suri, rodul iubirii dintre Tom Cruise şi Katie Holmes. Pe atunci, micuţa Suri era o fetiţă dulce, inocentă, ce se bucura de iubirea şi atenţia necondiţionată a ambilor părinţi.

Pe când totul era perfect. Suri, un an.

Acum, însă, Suri trăieşte departe de tatăl său, păstrându-i amintirea vie numai graţie fotografiilor. N-o spunem noi, ci toţi apropiaţii lui Katie Holmes, care povestesc că celebrul actorul nu şi-a mai văzut fetiţa de ani buni.

2008.

2010. Pe când Tom era un tată activ în viaţa lui Suri.

2012. Anul divorţului părinţilor ei.

În fine, cert e că fetiţa şi-a sărbătorit, ieri, cea de-a 11-a aniversare. Tot fără tatăl ei! Doar în compania mamei sale şi a rudelor ei. Însă, staţi liniştiţi, n-a fost vorba de o aniversare tristă, ci dimpotrivă! Katie i-a pregătit Suri nu mai puţin de trei torturi şi o petrecere ca la carte cu o cameră plină de baloane şi alte distracţii pentru micuţă.

”Un foarte fericit ”La mulţi ani!”, iubitei mele fiice”, este mesajul care a însoţit o postare de-a lui Katie din mediul online. Nu ştim încă dacă Suri a avut mulţi invitaţi, dar ştim că mama sa şi-a dat silinţa pentru ca aceasta să se simtă iubită în sânul familiei. Acum doar câteva zile, Suri şi Katie au mers într-o vacanţă însorită, alături de alte persoane dragi lor.

Zilele trecute. În vacanţă cu rudele mamei sale.

Katie, în prezent.

foto: Hepta / Instagram

Mai multe