Fiica lui Tudor de la Fly Project a împlinit doi ani! Iată ce ne-a dezvăluit artistul despre aniversare FOTO

1 august 2019   News

Pe 1 august, în urmă cu doi ani, vieţile lui Tudor Ionescu, solistul de la Fly Project, şi a soţiei lui, Anamaria, se schimbau total, după ce deveneau părinţi.

După cum au declarat în nenumărate rânduri, 1 august este acum cea mai fericită zi din an pentru cele două vedete, iar astăzi Anamaria şi Tudor Ionescu i-au urat „La mulţi ani“ fiicei lor Ilinca, pe care au sărbătorit-o însă cu o seară înainte, în ultima zi din luna iulie, deoarece petrecerea a avut loc în aer liber, iar pe 1 august se anuţaseră ploi.

„Tot ce-am pierdut eu în toată viaţa asta nu se compară cu ce am câştigat. Ilinca“, ne-a spus Tudor de la Fly Project de ziua fiicei sale.

Anamaria a organizat petrecerea alături de Mihalea, fina şi partenera ei de afaceri, ele fiind şi cele care au decorat întregul loc unde a avut loc aniversarea.

„Am vrut să fie o petrecere în care si adulţii, dar şi copii să se simta bine, în largul lor. Să fie o atmosferă relaxată şi veselă. Şi ne-a ieşit. Nu vă ascund că, pentru mine, a fost extrem de obositor, pentru că am venit prima şi am plecat ultima şi nu am stat nicio clipă. Dar sunt fericită că a ieşit aşa cum ne-am dorit“, ne-a dezvăluit în exclusivitate şi Anamaria Ionescu.

Mai multe