Fiica lui Whitney Houston îi moştenise talentul muzical. Iat-o cântând cu puţin timp înainte să moară

28 iulie 2017   News

Au trecut deja patru ani de când fiica de 22 de ani a regretatei Whitney Houston a decedat, în urma unui accident nefericit, cumplit de asemănător cu cel în care şi-a pierdut viaţa şi mama sa. Familia lui Bobbi Kristina a dat publicităţii un video în care aceasta apare cântând o piesă de-a lui Adele.

[caption id="attachment_391849" align="aligncenter" width="500"] Whitney Houston şi Bobbi Kristina[/caption]

Pe 26 iulie 2015, familia tinerei a decis s-o deconecteze de la aparatele care o ţineau în viaţă, considerând că e timpul să-şi găsească liniştea, dat fiind faptul că nu mai exista nicio activitate cerebrală de aproape şase luni. Acum, tatăl tinerei, celebrul Bobby Brown, a vrut să o comemoreze, scoţând la iveală un video în care fiica sa interpreta o piesă de-a artistei Adele.

În video-ul făcut public, Bobbi Kristina poate fi auzită cântând melodia ”Someone like you”, demonstrând, astfel, că avea o voce frumoasă, asemenea mamei sale, celebra Whitney Houston.

 

La scurt timp după ce acest video a fost făcut public, fanii internauţi au luat cu asalt respectivul cont de Instagram şi i-au lăsat nenumărate comentarii. ”M-a emoţionant profund acest video”, ”Mi-e dor de tine, Bobbi Kristina”, ”Se vede că ai fost fiica lui Whitney Houston”, ”Ce voce splendidă”, au fost doar câteva dintre reacţiile din mediul virtual.

Mai multe