Fiica lui Will Smith, Willow: "Am intrat peste părinţii mei în timp ce făceau sex!"

12 iunie 2018   News

Fiica de 17 ani a actorului i-a reproşat asta chiar mamei sale, Jada

Familia Smith: Trey, Willow, Jaden, Jada şi Will Smith.

"Prima mea lecţie de sex a fost când am intrat peste tine şi tata în timp ce făceaţi sex", i-a spus Willow mamei sale în show-ul de pe Facebook pe care îl are Jada Pinkett Smith. Întregul episod s+a concentrat pe ideea de sex - astfel că trei generaţii de femei au dezbătut această temă. Adolescenta Willow, mama Jada şi bunica au dovedit o deschidere şocantă chiar pentru unele persoane din publicul lor faţă de acest subiect. au vorbit despre prima expeirenţă sexuală a lui willow, despre cum fata a intrat peste faimoşii săi părinţi în timpul unei partide de sex, dar şi despre cum Jada a fost învăţată de către bunica sa, la vârsta de doar 9 ani, despre masturbare!

"Când naiba ai intrat peste noi?", a reacţionat uluită Jada. "Eram în Aspen, am coborât din camera mea să-mi iau un suc, atunci am văzut ceva, dar am fugit repede. Mă gândeam: Doamne, e o nebunie. Ce-am văzut?!". "Nu-mi amintesc", a răspuns râzând mama sa.

"Bunica m-a învăţat despre cum îţi poţi oferi singură plăcere tocmai fiindcă a vrut să înţeleg că propria fericire depinde doar de tine însăţi", a explicat ulterior Jada episodul în care bunica ei i-a vorbit la doar 9 ani despre masturbare. "Bunica se gândea că n-ar vrea ca eu să ajung dependentă emoţional de un bărbat care-mi oferea plăcere. Şi m-a învăţat asta la 9 ani. Da, 9 ani!", a spus Jada. Apoi subiectul s-a mutat spre jucăriile sexuale, pentru car esoţia lui Will a mărturisit că a avut o obsesie la un moment dat - ajungând chiar să-şi ofere până la 5 orgasme pe zi. "Cred că până la vârsta, mi-am oferit orgasme multiple", i-a spus Jada Telanei, prietena de 21 de ani a lui Willow. Pentru ca apoi să povestească despre cât de bine s-a înţeles pe acest plan cu Will Smith. "Pentru mine, sexul extraordinar e necesar pentru ca relaţia să funcţioneze cum trebuie", a concluzionat ea.

Mai multe