Fiica regretatului Steve Irwin este însărcinată cu primul ei copil. Cum a dat vestea

12 august 2020   News

Bindi Irwin, fiica regretatului zoolog Steve Irwin, a anunţat că este însărcinată cu primul său copil. Vestea a făcut-o publică într-un mod special. 

La 22 de ani, Bindi Irwin a anunţat că va deveni mamă pentru prima dată. Ea şi soţul său, Chandler Powell, vor avea un copil. Cei doi s-au logodit anul trecut. Vestea frumoasă din viaţă lor au dezvăluit-o acum pe reţelele de socializare. 

S-au pozat împreună şi au ţinut în mână un tricou mic, o uniformă Australia Zoo pentru bebeluşi. Fiica regretatului Steve Irwin a făcut şi câteva declaraţii: 

"Baby Wildlife Warrior se va naşte în 2021. Eu şi Chandler suntem mândri să anunţăm că vom deveni părinţi! Este o onoare să vă împărtăşim acest moment special. Deşi sunt în primul trimestru de sarcină, vrem să fiţi parte din această călătorie a noastră încă de la începutul ei. Nu am putut aştepta să vă împărtăşim vestea în timp ce fiinţa aceasta micuţă a devenit cea mai importantă parte a vieţii noastre. Sprijinul vostru înseamnă enorm pentru noi. Vă rugăm să transmiteţi sfaturile, gândurile şi rugăciunile voastre către noi şi bebeluşul nostru. Iubire şi lumină. ❤️"

Steve Irwin a murit în 2006, la vârsta de 44 de ani, după ce a fost înţepat de mai multe ori de o pisica de mare, în timp ce filma un documentar. Cameramanul care se află cu el, Justin Lyons, a declarat că ultimul cuvânt pe care l-a rostit a fost “mor”.

Foto: Facebook

Mai multe