Fiica unui fost prezentator TV internată de urgenţă la spital. Ce s-a întâmplat

22 noiembrie 2019   News

Momente grele pentru Dan Cruceru. Fiica lui a fost diagnosticată cu pneumonie.

De câteva zile, fostul prezentator TV stă cu Sophia în spital, deoarece soţia lui, Cristina, a rămas acasă cu fiul lor în vârstă de aproape un an. De când s-a retras din televiziune, Dan Cruceru s-a lansat în blogging şi afaceri, activând în domeniul online sub numele de taticool şi ocupându-se de un magazin de cărucioare şi accesorii pentru copii.

"Programul Sophiei mi se pare infernal. Sincer nu cred că, dacă aş mai fi copil, aş face faţă programului ei, nu-mi vine să cred că reuşeşte să-l ducă la capăt zi de zi. Are şcoală, after şi opţionale, apoi balet sau înot, de luni până joi. Totul se întinde pe o zi întreagă, de la 8 dimineaţa până la ora 20.00. 12 ore pline, patru zile pe săptămână. Doar vinerea e ceva mai liberă, nemaiavând opţionale. Şi totuşi când se mai joacă?

Are programul ăsta de vreo patru ani deja, de prin grădiniţă. Şi o singură dată mi-a zis că e obosită. O singură dată. Iar atunci am abandonat tot şi ne-am dus acasă. Şi am ţinut-o în braţe şi mi-a adormit pe piept şi am avut una dintre cele mai frumoase după-amieze din vieţile noastre.

În rest, însă, e motorizată. Are o energie interminabilă, o bucurie imensă de viaţă, de a descoperi chestii noi, e ceva incredibil", mărturisea Cruceru de curând.

Mai multe