Fiicele lui Demi Moore sunt copia fidelă a mamei lor. Cât de mult îi seamănă

9 martie 2018   News

Demi Moore (55) are nişte fiice pur şi simplu superbe. Din căsătoria cu Bruce Willis au rezultat 3 fete - Rumer (29), Tallulah Belle (24) şi Scout LaRue (26), iar cele două din urmă au însoţit-o recent pe mama lor la un eveniment fastuos.

În calitate de invitat de onoare, Demi Moore a fost dornică să arate senzaţional la un evenimt dedicat femeilor. Joi seara, şi-a luat fetele şi au mers împreună la o gală în Los Angeles, iar fotografiile cu cele trei demonstrează încă o dată că Tallulah  şi Scout îi seamănă foarte mult mamei lor.

Ba mai mult, la cât de bine a arătat Demi, mulţi ar fi putut spune că este împreună cu surorile sale şi nu cu fiicele de 20 şi ceva de ani. Trecută de prima tinereţe, Moore a venit îmbrăcată într-o rochie maxi cu imprimeu leopard, o superbă creaţie care cădea lejer pe formele sale trase prin inel. Cu părul aranjat în bucle lejere şi cu un machiaj natural, Demi a strălucit. Ce-i drept, nici fetele Tallulah Belle şi Scout LaRue nu au fost mai prejos, ambele optând pentru outfituri casual cu pantaloni, sacou şi cămaşă. Cu siguranţă Demi Moore nu îşi arată vârsta, iar fetele ai au nişte trăsături de modele care le-au ajutat în carieră.

Foto: Getty Images

Mai multe