Fiul cel mare al lui Donald Trump se iubeşte cu o femei cu nouă ani mai în vârstă. El are 43 de ani, ea 52 şi aduce mult cu Melania Trump

11 martie 2021   News

Aţi văzut-o apărând frecvent la braţul fiului cel mare al lui Donald Trump, Don Jr.

Este vorba despre acea femeie frumoasă alături de care juniorul de 43 de ani şi-a refăcut viaţa după ce a divorţat de soţia lui, Vanessa, în 2018, mama celor cinci copii ai acestuia.

Noua iubită a lui Donald Trump Jr este fostă prezentatoare la Fox News şi, ulterior, consilieră a lui Donald Trump în timpul campaniei lui prezidenţaile, se numeşte Kimberly Guilfoyle şi are nu mai puţin de 52 de ani, vârstă pe care şi-a aniversat-o pe 9 martie. Cu două divorţuri la activ şi mamă a unui băiat, noua iubită a lui Don Jr. este cu nouă ani mai în vârstă decât acesta şi cu doi mai mare decât mama lui vitregă, Melania Trump.

        View this post on Instagram                       A post shared by Donald Trump Jr. (@donaldjtrumpjr)

View this post on Instagram

A post shared by Donald Trump Jr. (@donaldjtrumpjr)

"La mulţi ani, cei mai iubite prinţese MAGA... sau, cel puţin, favorita mea", a scris fiul fostului preşedinte american, postând o fotografie cu Kimberly din timpul campaniei prezidenţiale a lui Trump, în care aceasta ţinea în mâini două şepci MAGA. 

Don şi Kim, o femeie care nu-şi arată deloc vârsta, au început o relaţie imediat după ce s-a pronunţat divorţul primului, dar sunt prieteni de mult timp, cunoscându-se în 2007. Interesant este că, din 2001 până în 2006, actuala iubită a lui Trump a fost măritată cu un politician din tabăra adversă, cea a democraţilor, pe numele lui Gavin Newsom.

Acum, însă, fosta prezentatoare este o republicană convinsă. 

Foto: Profimedia

Mai multe