Fiul drogat al unui star internaţional a fost vedetă la „Insula iubirii“! În trecut a stat trei luni după gratii

8 iulie 2019   News

Este unul dintre cei mai cunoscuţi actori din lume, însă viaţa lui privată nu a fost întotdeauna pe prima pagină a tabloidelor, chiar dacă poveştile din jurul lui sunt de-a dreptul incredibile.

Pierce Brosnan, căci despre el este vorba, a fost căsătorit, timp de 11 ani, cu Cassandra Harris, care a murit în anul 1991, după ce s-a luptat ani de zile cu o boală cumplită: cancer ovarian. Femeia care i-a fost alături actorului a avut doi copii dintr-o relaţie anterioară, pe care Pierce Brosnan i-a adoptat, după ce tatăl lor biologic, Dermot Harris, a murit în anul 1986.

Christopher, fiul Cassandrei cu Dermot Harris, a devenit astfel fiul lui Pierce Brosnan, însă actorul a renunţat la a mai ţine legătura cu acesta, după ce s-a dovedit că Christopher avea mari probleme cu drogurile, fiind dependent de heroină şi cocaină. Mai mult decât atât, acesta a petrecut şi trei luni după gratii, deoarece a condus o maşină în timp ce era beat.

În vârstă de 46 de ani, Christopher Brosnan locuieşte în Londra, iar în urmă cu câteva luni a fost fotografiat de paparazzi în timp ce se plimba alături de un prieten prin oraş. Ultima apariţie remarcabilă a fiului lui Pierce Brosnan a avut loc în anul 2005, în cel de-al doilea sezon „Celebrity Love Island“ („Insula iubirii“ pentru celebrităţi) din Marea Britanie, unde a ajuns alături de Lady Victoria Hervey şi de unde a plecat alături de Sophie Anderton.

Mai multe