Fiul Elenei Gheorghe s-a îmbolnăvit. Ce spune artista: "Are o formă severă"

11 mai 2022   News

Elena Gheorghe a fost nevoită să-și separe copiii după ce fiul ei s-a îmbolnăvit. Nicholas a făcut vărsat de vânt.

„Nicholas a făcut vârsat de vânt și nu am avut ce face decât să-i despărțim pe cei doi micuți. Nicholas a rămas aici, în grija mea, pe când Amelie este la ai mei, la Clinceni. Boala se manifestă prin nopți nedormite, bubițe pe tot corpul, pe față, în cap. A debutat cu febră, moleșeală, dar ne-am dat seama imediat că este vorba despre varicelă. O formă destul de severă zic eu. Ne-am bucurat că Nicholas era deja la soacra mea, iar Amelie la Clinceni, am zis că poate nu o ia și cea mică. Mai avem un hop, să nu avem vreo surpriză de la Amelie zilele acestea. Sperăm că totul să treacă cu bine și să trecem peste proba de foc”, a povestit Elena Gheorghe pe o rețea de socializare.

Solista a lansat, de curând o piesă alături de Theo Rose.

“Lumina” reprezintă iubirea pe care cu toţii o avem în suflete şi o dăruim persoanelor iubite. “Lumina” este iubirea fară de care nu putem trăi.

Este o melodie armânească şi e compusă de Daniel Peanci, cu versuri adaptate in limba română de Theo, ca să fie pe înţelesul tuturor. E prima piesă armânească în care cânt în limba română, probabil si singura”, spune Elena.

Mai multe