Fiul ilegitim al lui Arnold Schwarzenegger, copia fidelă a actorului

8 aprilie 2016   News

Nici dacă ar vrea să-şi nege paternitatea n-ar putea. Fiul de 18 ani al lui Arnold Schwarzenegger, provenit din amantlâcul cu menajera, îi seamănă perfect celebrului actor.

Cele mai recente imagini surprinse cu tânărul Joseph Baena ne demonstrează încă o dată că genetica nu minte. Adolescentul în vârstă de 18 este copia fidelă a celebrului actor.

Surprins de paparazzi în timp ce făcea piaţa

Joseph, care a crescut în Bakersfield, a fost surprins de paparazzi în timp ce făcea piaţa în Malibu. Acesta le-a făcut cu mâna paparazzilor, semn că s-a obişnuit deja cu prezenţa fotografilor  avizi de senzaţional.

Purtând un tricou albastru, o pereche de pantaloni scurţi, negri, şi o pereche de şlapi, juniorul Joseph ne aminteşte de Arnold în anii tinereţii, pe când obţinea gloria cu pelicula „Terminator”.

Asemănarea dintre el şi tatăl său este izbitoare

Amintim că Joseph s-a născut în 1997,  în urma relaţiei lui Arnold cu Mildred Patricia Baena, care pe atunci era menajera familiei. Totuşi, faptul că Arnold este tatăl acestui băiat s-a aflat tocmai în 2011, pe când Maria Shriver, soţia actorului, a decis să pună punct mariajului lor. Tot atunci s-a aflat că Arnold nu ştia că este tatăl lui Joseph mulţi ani la rând.

foto: captură DailyMail.co.uk

Mai multe