Fiul Jessicăi Simpson a împlinit 4 ani. Uite ce surpriză i-au făcut părinţii!

3 iulie 2017   News

Este mama a doi copii, iar vineri, Jessica Simpson a distribuit pe profilul său de Instagram un filmuleţ de ziua de naştere a fiului său, Ace. A împlinit 4 ani, iar mama sa, alături de sora Maxwell, dar şi de tatăl Eric Johnson, l-au sărbătorit cum se cuvine.

Copiii lor s-au făcut mari.

Cântăreaţa de 36 de ani a distribuit pe contul său un filmuleţ în care ea şi fiica sa îi cântau lui Ace "La mulţi ani". Mai târziu au sărbătorit cu un tort delicios şi o mulţime de baloane colorate.

Amândoi copiii ai vedetei sunt de-a dreptul adorabili, doi blonzi veritabili, Maxwell ( 5 ani), într-o rochie înflorată şi o jachetă de denim, în timp ce Ace a apărut într-un tricou cu dungi şi un hanorac gri. Băieţelul, care a împlinit 4 ani pe 30 iunie, a avut parte de cea mai frumoasă surpriză de ziua lui, surprins cu un zâmbet imens pe faţă, lângă imensul tort decorat cu bomboane.

Ace a împlinit 4 ani.

Jessica şi-a început relaţia cu soţul său Eric, fost jucător profesionist de fotbal, în mai 2010, iar cei doi s-au logodit 3 luni mai târziu, în noiembrie. Au doi copii de 4 şi 5 ani -  Maxwell şi Ace - şi formează o familie model.

Foto: Arhiva OK, Instagram

Mai multe