Fiul lui David Beckham se întâlneşte cu o actriţă de Hollywood

6 august 2014   News

Au o relaţie de 3 luni, însă au păstrat totul cât mai ferit de ochii presei, tocmai pentru a se bucura de libertate. Fiul de 15 ani al superstarului fotbalului are parte de o pereche cât se poate de frumoasă:

Au o relaţie de 3 luni, însă au păstrat totul cât mai ferit de ochii presei, tocmai pentru a se bucura de libertate. Fiul de 15 ani al superstarului fotbalului are parte de o pereche cât se poate de frumoasă: actriţa Chloe Moretz (17), cu care adeseori se dă cu placa de skateboard.

Cei doi s-au întâlnit la Săptămâna Modei de la Paris acum 3 luni, iar de atunci învaţă împreună să se dea cu skateboardul, dar s-au şi îndrăgostit unul de celălalt, formând un cuplu adorabil de tineri la Hollywood! “Nu ştiu, el are o placă mică, eu una mai mare. Cred că e genul care-şi asumă riscuri, ca orice tip, făcând slalom printre oameni. Eu sunt mai prudentă, nu vreau să-mi rup niciun os”, a spus ea într-un interviu despre ea şi Brookyln, pentru revista Company. Totuşi, Chloe nu a menţionat detalii despre prima ei întâlnire cu băiatul Victoriei Beckham, bucurându-se de întâlniri discrete cu tânărul star.

Chloë Moretz and Brooklyn Beckham are the *coolest* new teen couple http://t.co/xjm0jEesng pic.twitter.com/jEn7LKXoOR — Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb) August 2, 2014

Chloë Moretz and Brooklyn Beckham are the *coolest* new teen couple http://t.co/xjm0jEesng pic.twitter.com/jEn7LKXoOR

— Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb) August 2, 2014

Vezi poze cu ei aici

FOTO WENN

Mai multe