Fiul lui David Bowie, dezvăluire despre nepotul acestuia

1 august 2016   News

Duncan Jones şi tatăl David Bowie, în 2009

Fiul cel mare al regretatului muzician David Bowie, Duncan Jones, în vârstă de 45 de ani, a devenit, pe 10 iulie, pentru prima oară tată. Soţia lui, Rodene Ronquillo, i-a născut, atunci, un băieţel, iar acesta ar fi fost primul nepot al legendarului artist, născut la exact şase luni de la moarte acestuia.

Ei bine, Duncan, de profesie regizor şi producător de filme, a ţinut să onoreze memoria tatălui său, numindu-şi fiul David.

„Stenton David Jones. Născut pe 10 iulie, la exact şase luni după ce bunicul lui a părăsit această lume. Vă iubesc foarte mult pe amândoi“, a scris pe Twitter fiul rockerului britanic.

Fiul lui Bowie a anunţat că soţia lui aşteaptă un copil în luna februarie, postând pe Twitter un desen cu o femeie însărcinată, cu următorul mesaj: „O lună de când tata a murit. Am desenat această schiţă pentru el, de Crăciun. Termenul este în iunie. Circuitul vieţii. Te iubesc, bunicule.“

Duncan a declarat într-un interviu că tatăl lui a avut timp să afle care este sexul viitorului lui nepot, înainte ca artistul să moară din cauza cancerului, în luna ianuarie.

Foto: Getty Images

Mai multe