Fiul lui Michael Douglas a ieşit din închisoare!

2 august 2016   News

Fiul cel mare al celebrului actor, Cameron, a fost eliberat din închisoare, după aproape şapte ani petrecuţi în spatele gratiilor.

Cameron Douglas şi tatăl său, actorul Michael Douglas

Cameron a fost arestat în 2009 şi a primit, iniţial, o pedeapsă de cinci ani pentru posesie de heroină şi pentru comercializarea de alte droguri. Ulterior, însă, perioada de detenţie a fost extinsă, dat fiind faptul că tânărul a fost prins cu droguri în închisoare.

Michael Douglas şi fosta soţie, producătorul Diandra Douglas, la procesul fiului lor

După doi ani petrecuţi într-o carceră solitară, la închisoarea federală Maryland Cumberland, Cameron a ajuns într-o clădire securizată, în care sunt aduşi condamnaţii pentru a-i ajuta să se adapteze din nou vieţii sociale.

Potrivit publicaţiei ”Page Six”, termenul de eliberare al lui Cameron ar fi fost anul viitor, însă a fost eliberat înainte de termen pe motiv de bună purtare.

Cameron Douglas, Dj la o gală caritabilă în Berlin, Germania

Va scrie o carte

Cameron, fiul lui Michael Douglas şi-al Diandrei Luker, plănuieşte să scrie o carte despre experienţa lui din spatele gratiilor. ”Cameron va vorbi despre presiunea simţită în calitate de fiu şi nepot de staruri hollywoodiene, apoi despre deciziile proaste care l-au băgat în închisoare, şi-n cele din urmă despre anii petrecuţi în izolare. O vreme şi-o va petrece retras, dorind să stea cât mai mult alături de părinţii săi. Cameron crede într-un nou start, într-o nouă şansă la viaţă”, a declarat o sursă pentru publicaţia amintită anterior.

A început să se drogheze în adolescenţă

Cameron, nepotului lui Kirk Douglas, a început să ia droguri de pe când era doar un adolescent. Dependenţa lui a dus la arestul lui din 2009, când a fost găsit şi cu o cantitate mare de metamfetamină, pe care voia s-o vândă. În timpul detenţiei, Cameron a fost vizitat atât de Michael Douglas, cât şi de mama vitregă şi cei doi fraţi ai lui.

foto: Getty Images

Mai multe