Fiul lui Michael Jackson, accident grav de motocicletă. A fost spitalizat de urgenţă!

3 noiembrie 2017   News

Prince Jackson a fost dus de urgenţă la spital după ce a suferit un accident de motocicletă în timp ce se îndrepta spre Universitatea Loyola Marymount din Los Angeles.

Prince a suferit un accident de motocicletă

Potrivit TMZ, fiul regretatului Michael Jackson, în vârstă de 20 de ani, a pierdut controlul motocicletei sale Harley Davidson, ieri, din cauza vremii ploioase. Din fericire, cei de la faţa locului au apelat serviciul de urgenţă, iar Prince a fost preluat de îndată de medici.

A postat o fotografie din ambulanţă.

După o serie de analize şi evaluari, Prince a fost externat, urmând să petreacă timpul în repaus total. De altfel, aceste veşti le-a dat chiar el, din interiorul reşedinţei sale: ”Sunt acasă, mă odihnesc, încerc să-mi revin cât mai repede. Primul lucru pe care vreau să-l fac e să le mulţumesc celor care au intervenit de îndată ce accidentul s-a produs, dar şi medicilor care s-au ocupat de mine. Vă mulţumesc şi vouă, celor care vă preocupaţi de starea mea de sănătate”, a transmis Prince prin contul lui de Instagram.

Le-a mulţumit celor preocupaţi de starea lui de sănătate

Amintim că Prince este pasionat de motociclete şi tatuaje, el vorbind adesea despre aceste două hobby-uri. Din luna septembrie, tânărul de 20 de ani a început să posteze pe contul lui de Instagram mai multe video-uri în care apărea conducându-şi motocicleta. Chiar şi sora sa, Paris, s-a bucurat de câteva ture cu motocicleta lui. Iată-i împreună, înainte de accident!

Prince alături de sora sa, Paris

foto: Instagram

Mai multe