Fiul Madonnei, arestat pentru posesie de droguri

23 noiembrie 2016   News

Fiul adolescent al Madonnei şi-al fostului soţ, regizorul Guy Ritchie, a fost arestat după ce a fost prins cu droguri. Culmea e că evenimentul nefericit a avut loc pe 28 septembrie, însă de-abia acum s-a aflat în presa internaţională.

Fiul Madonnei a fost arestat pentru posesie de droguri

Potrivit informaţiilor din presa străină, Rocco a fost dus în arest după ce a fost prins cu canabis, la „sugestia” unor vecini revoltaţi de comportamentul adolescentului.

Se pare că băiatul de 16 ani fusese văzut adesea, de către vecini, ”fumând sau drogându-se” pe lângă casa lui din Primrose Hill, din nordul Londrei.

Surse prezente la incident au declarat că adolescentul a fost văzut aruncând ceva fix în momentul în care poliţia se apropia de el pe străzile din Camden. La o simplă percheziţie, poliţiştii au găsit asupra lui o cantitate mică de droguri.

Ulterior, Rocco a fost dus la staţia de poliţie, unde a fost încarcerat, iniţial, pentru 24 de ore. Incidentul a avut loc pe 28 septembrie, în Londra, iar la puţin timp după ce a fost arestat, adolescentul a fost eliberat pe cauţiune.

Aşa îşi petrecea timpul adolescentul. Sub un pod din Londra

Nu ştim, însă, cum de s-a aflat despre acest eveniment tocmai acum, la aproape două luni de când s-a produs. Momentan, Madonna n-a făcut nicio declaraţie oficială cu privire la acest incident.

foto: arhivă, captură Daily Mail

Mai multe