Fiul Octaviei Geamănu şi-al lui Marian Ionescu a făcut senzaţie la OK! Vip Kids Picnic

31 mai 2017   News

Octavia Geamănu, prezentatoarea Observatorului de la Antena 1 şi Marian Ionescu, liderul formaţiei Direcţia 5, l-au scos pe fiul lor, Andrei, în vârstă de şase luni, la prima lui petrecere pentru copii.

Simpaticul cuplu s-a simţit de minune la petrecerea OK! Vip Kids Picnic, care a avut loc ieri după-amiază la British School of Bucharest şi unde copiii vedetelor de la noi s-au delectat cu jocuri, surprize şi tombole, într-un cadru de poveste.

Octavia, Marian şi Andrei, la petrecerea OK!

Micuţul Andrei, primul născut al cuplului Geamănu-Ionescu, a fost un bebeluş deosebit de cuminte la petrecerea organizată de revista OK!, Octavia mărturisindu-ne că este primul eveniment de genul acesta la care participă în formulă completă.

Pentru Octavia, momentele petrecute la OK! Vip Kids Picnic au fost o relaxare binemeritată, înainte de a se întoarce la ştiri, mâine, pe 1 iunie. Cât despre Marian Ionescu, acesta a arătat că se descurcă de minune în acest rol de tată, pe care l-a mai exersat şi la naşterea fiului lui cel mare, Carmin.

Cei trei s-au distrat la cabina noastră foto

"Sunt foarte fericită că m-am bazat pe instinct atunci când a trebuit să iau cele mai importante decizii din viaţa mea. Instinctul mi-a zis că Marian este un soţ şi tată perfect. Şi nu m-am înşelat. E perfect pentru mine", ne declara Octavia nu cu mult timp în urmă, într-un interviu exclusiv. Ne bucurăm să vedem că lucrurile nu s-au schimbat.

Mai multe