Fiul regretatului Steve Irwin, operat de urgenţă!

15 ianuarie 2018   News

Robert Irwin şi-a început anul pe un pat de spital, fiind operat de urgenţă. Fiul regretatului ”vânător de crocodili” a ajuns pe mâna medicilor chiar de Anul Nou.

Robert a fost operat de urgenţă

În vârstă de 14 ani, Robert a fost supus unei operaţii de apendicită, din care – se pare – a ieşit cu bine. Robert a postat deja pe reţelele de socializare o fotografie pentru a-i linişti pe susţinătorii săi, spunându-le că e deja în perioada de recuperare. ”Intrând în anul nou cu o operaţie efectuată de urgenţă. Mă recuperez şi mă simt deja mult mai bine fără apendicele meu”, a scris, pe Twitter, adolescentul.

Vineri, mama sa, Terri Irwin, a postat, de asemenea, un mesaj pe reţelele de socializare, prin care a mulţumit echipei medicale pentru intervenţia de succes. ”Echipa de la Spitalul McKenzie-Willamette a făcut o treabă minunată cu operaţia de îndepărtare a apendicelui a lui Robert, în ziua de Anul Nou”, a scris văduva lui Steve Irwin imediat după ce fiul său a ieşit din operaţie.

Chiar şi sora sa, Bindi, a scris despre asta în mediul online. Pesemne, sperietura a fost una mare: ”Sunt atât de mândră de fratele meu minunat. De Anul Nou i-a fost scos apendicele printr-o operaţie de urgenţă. Apoi, câteva zile mai târziu s-a întors la noi pentru a jucat Monopoly”.

Bindi, alături de iubitul şi fratele său, Robert. Acesta a fost deja externat din spital

Mai multe