Fiul Tinei Turner s-a sinucis! Ce alte celebrităţi au fost nevoite să-şi ia "Adio!" de la copiii lor?

4 iulie 2018   News

O adevărată tragedie trăieşte, în aceste momente, legendara cântăreaţă! Şi, din păcate, ea nu este singurul părinte faimos care a trecut prin asemenea tragedie.

Tina Turner

Pe 3 iulie, a apărut ştirea conform căreia Craig Raymond Turner, fiu de 59 de ani al celebrei cântăreţe, şi-a luat singur viaţa. Autorităţile americane au făcut public faptul că acesta s-a împuşcat, trupul său neînsufleţit fiind găsit în casa lui din California, după prânz.

Conform informaţiilor de pe Facebook, Craig era un agent imobiliar în Beverly Hills. Acesta a venit pe lume când Tina avea numai 18 ani şi a fost adoptat de cel de-al doilea soţ al ei, Ike Turner.

Tina se afla, la momentul decesului fiului său, la Paris, pentru Haute Couture Fashion Week, şi nu a făcut, până în acest moment, vreo declaraţie publică.

Sylvester Stallone

La vârsta de numai 36 de ani, fiul superstarului hollywoodian, Sage Stallone, a murit în urma unui infarct.

Pierce Brosnan

După ce soţia sa de 17 ani, Cassandra Harris, şi-a pierdut viaţa din cauza cancerului ovarian, actorul a mai suferit o mare pierdere în momentul în care fiica sa, Charlotte Harris, a murit din acelaşi motiv, la numai 41 de ani.

Eric Clapton

După ce fiul său, Connor Clapton, de numai 4 ani, şi-a pierdut viaţa căzând de la etajul unui hotel, Eric a compus hitul "Tears In Heaven" în onoarea sa.

Prince

Gregory, fiul regretatului artist, a părăsit această lume după numai o săptămână de viaţă. Iar cauza decesului a fost sindromul Pfeiffer.

John Travolta

Alături de soţia Kelly Preston

Actorul şi soţia sa, Kelly Preston, şi-au pierdut băiatul, pe Jett Travolta, în 2009, când se aflau într-o călătorie în Bahamas. Acesta a dezvoltat complicaţii în urma unei crize epileptice.

Dr. Dre

Andre Young, Jr., fiul faimosului rapper, a murit în urma unei supradoze de droguri, la numai 20 de ani.

Keanu Reeves

Actorul hollywoodian a trăit şi el asemenea tragedie când iubita lui, Jennifer Syme, a adus pe lume o fetiţă, Ava Archer Syme-Reeves pe numele ei, care s-a născut fără viaţă. 18 luni mai târziu, Keanu şi-a luat “Adio!” şi de la Syme, care a murit într-un accident auto.

Mike Tyson

Exodus Tyson, fiul celebrului fost boxer, şi-a pierdut viaţa  din cauza unei asfixieri accidentale. Micuţul avea numai 4 ani.

Mia Farrow

Fosta soţie a regizorului Woody Allen şi-a îngropat doi copii: pe fiica sa adoptivă, Tam, care a decedat din cauza unui stop cardiac la vârsta de 19 ani, şi pe fiica ei biologică, Lark, care, la 3 ani, a făcut complicaţii de la SIDA.

Mai multe