Florin Busuioc a făcut infarct pe scenă. Iată care este acum starea actorului

7 noiembrie 2018   News

Actorul juca într-un spectacol la Craiova, când i s-a făcut rău. Paramedicii chemaţi la faţa locului l-au resuscitat de 3 ori!

UPDATE 14:40 - Florin Busuioc a fost transferat la un spital din Bucureşti, cu ajutorul unui elicopter SMURD. Potrivit primelor informaţii, acesta a ajuns deja la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare ”Prof. Dr. C.C. Iliescu”, din Fundeni. "Medicii au decis transferul actorului Florin Busuioc la Bucureşti. Un elicopter SMURD a preluat deja pacientul, care va fi adus la CC Iliescu", a anunţat Ministerul Sănătăţii.

-

A fost o seară grea pentru actorii prezenţi ieri pe scena Filarmonicii din Craiova. Florin Busuioc a făcut infarct în timpul spectacolului "Central Park", moment în care a fost chemată de urgenţă o ambulanţă SMURD. Actorul a fost resuscitat de către medici, însă după primul atac de cord, Busu a mai suferit alte două. În cursul nopţii, el a fost operat pentru montarea unui stent.

„Operaţia a fost o reuşită, i s-a montat un stent şi acum pacientul este în afara oricărui pericol. În legătură cu celelalte detalii, familia nu îmi permite să dau nicio declaraţie. Important este, însă, că totul s-a terminat cu bine”, a declarat Corina Geormăneanu, pentru Mediafax.

Florin Busuioc se află la secţia terapie intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Craiova, unde va mai rămâne internat o perioadă.

În luna iunie, Florin Busuioc a dat detalii, într-un interviu acordat "Libertatea", despre revenirea sa pe scenă. Decizia i-a grăbit un pic ritmul, după cum a declarat chiar el, deoarece trebuie să împace viaţa de familie cu jobul de la PRO TV, repetiţiile şi reprezentaţiile susţinute peste tot în ţară. Cu toate acestea, el a declarat că nu regretă nicio clipă.

Mai multe