Florin Piersic Jr., Corneliu Ulici şi Olivia Niţă, pe covorul roşu alături de Channing Tatum

4 august 2017   News

Actorii români Florin Piersic Jr., Corneliu Ulici şi Olivia Niţă au păşit, ieri, pe acelaşi covor roşu cu unele dintre cele mai mari vedete de la Hollywood, în frunte cu actorul Channing Tatum, producătorul serialului Comrade Detective.

Este vorba despre un serial care parodiază serialele poliţiste româneşti ale anilor '80, iar primul sezon al producţiei debutează azi pe platforma Amazon Prime în SUA, Marea Britanie, Australia şi Noua Zeelandă.

Channing Tatum şi Florin Piersic Jr.

Corneliu Ulici, Olivia Nita şi Florin Piersic Jr.

Starul Channing Tatum nu este doar producătorul serialului, ci şi cel care dublează în engleză vocea unuia dintre personajele principale, detectivul Gregor Anghel, interpretat de Florin Piersic Jr. Celălalt personaj principal, detectivul Iosef Baciu, este interpretat de actorul Corneliu Ulici, dublat în limba engleză de celebrul Joseph Gordon-Levitt.

Olivia Niţă

Channing Tatum şi soţia lui, Jenna Dewan Tatum

Actriţa Olivia Niţă, în vârstă de 30 de ani, cunoscută pentru apariţiile sale în cadrul emisiunii Cronica Cârcotaşilor, face parte, la rândul ei, din distribuţia acestui serial. Olivia a fost, de altfel, o prezenţă foarte elegantă pe covorul roşu de la premiera din Hollywood, Los Angeles, dar nici colegii ei, Florin Piersic Jr. şi Corneliu Ulici nu s-au lăsat mai prejos.

Foto: Splash News

Mai multe