Florin Zamfirescu, despre declaraţiile lui George Burcea: ''Am aflat anumite lucruri despre el''

25 noiembrie 2021   News

George Burcea a instigat la violenţă şi a avut de suferit. Florin Zamfirescu are convingere că actorul a fost judecat prea aspru pentru afirmaţiile făcute, el fiind un tip care se enervează repede.

„Reacţia lui mi se pare firească. Eu am avut un conflict cu George Burcea dintr-o neînţelegere, dar m-am interesat pe parcurs, am aflat anumite lucruri despre el. Din câte am înţeles scrie şi cărţi, el este un individ repezit, pripit şi care se enervează repede.

Asta pentru mine înseamnă o energie debordantă. Niciodată o energie nu este rea sau bună, ci este prost folosită sau bine folosită. Eu aş vrea să mă împrietenesc cu el, pentru că mă interesează foarte mult. Îl apreciez foarte mult, contrar părerii lui iniţiale că eu l-am jignit”, a spus Florin Zamfirescu la „Acces direct”.

„Noi trăim nişte vremuri îngrozitoare, politice, financiare. Acum ne-am găsit pe George Burcea, are şi el nişte reacţii. Fetele acelea meritau nu doar vorbele lui Burcea. A lovit pe cineva? Nu a lovit. Nu a dat în cap nimănui”.  

Mai multe