Florin Zamfirescu se recăsătoreşte. Iată cine-i aleasa actorului!

4 martie 2016   News

Ajuns la 66 de ani, Florin Zamfirescu duce o viaţă cât se poate de entuziastă şi de energică. Celebrul actor a decis ca anul acesta să fie ginere din nou, cerând-o în căsătorie pe Daciana, medicul cu care are o relaţie amoroasă de aproape patru ani.

Actorul alături de viitoarea soţie, Daciana, şi de fiica lui, Ştefana, provenită din a doua căsătorie

Veşti fericite pentru fanii celebrul actor! Florin Zamfirescu are de gând ca anul acesta să se căsătorească pentru a patra oară. Maestrul ar fi decis să facă nunta de ziua lui, atunci când va împlini 67 de ani, însă cum în acea perioadă este post, acesta a fost nevoit să-şi amâne nunta câteva luni.

Aşadar, Florin Zamfirescu, un spirit tânăr, este îndrăgostit din nou. Chiar dacă a trecut prin trei divorţuri deja, actorul nu şi-a pierdut încrederea în iubire şi a cerut-o în căsătorie pe cea cu care şi-a împărţit viaţa în ultimii ani.

”Suntem de ceva timp împreună, dar nu am făcut pasul până acum. Eu şi doamna Daciana ne-am fi dorit să ne căsătorim luna viitoare, de ziua mea, însă este post. Îmi doresc foarte mult să fac acest pas, dar deocamdată căutăm o dată potrivită”, a declarat Florin Zamfirescu, în exclusivitate pentru Click!

Alte relaţii amoroase ale actorului

Prima căsătorie a celebrului actor a avut loc pe când acesta avea doar 20 de ani. Din acest mariaj, care a rezistat doar câţiva ani, a rezultat un băiat pe nume Vlad.

Actorul Vlad Zamfirescu, primul născut al lui Florin Zamfirescu

Cea de-a doua soţie a actorului a fost actriţa Valeria Sitaru, alături de care a stat 12 ani. Din căsnicia lor a rezultat o fiică pe nume Ştefana Samfira.

Actorul şi cea de-a treia soţie a sa, actriţa Cătălina Mustaţă

Şi cum actorul avea doar 38 de ani când s-a pronunţat al doilea divorţ, acesta a decis că e cazul să-şi întemeieze o altă familie. Acesta a cunoscut-o, astfel, pe actriţa Cătălina Mustaţă, alături de care a stat căsătorit 21 de ani, până în 2012 când au decis să divorţeze.

Mai multe