Fosta amantă a lui Brian Austin Green îi ia apărarea lui Megan Fox: "El îmi spunea că stă cu copiii, dar de fapt se vedea cu alte femei!"

3 noiembrie 2020   News

După ce s-a afişat alături de Brian Austin Green în această vară în calitate de... bombă sexy cu care actorul a petrecut timpul după despărţirea de Megan Fox, Courtney Stodden se întoarce acum împotriva lui

Necunoscută marelui public, starleta a fost una dintre aventurile cu care Brian Austin Green şi-a ocupat timpul în vreme ce Megan Fox îşi declara deschis iubirea pentru Machine Gun Kelly. Surprinzător este, însă, că acum, Courtney, probabil nemulţumită că a fost doar o aventură, s-a întors împotriva lui Brian. Astfel, Courney a făcut o postare foarte lungă pe contul său de instagram, în care îi ia apărarea lui Megan Fox, după ce aceasta l-a acuzat pe Austin Green că îşi foloseşte copiii pentru a arăta ce tată bun este el. "Eşti obsedat să arăţi că eu sunt o mamă absentă şi că tu eşti cel ai bun tată al anului", a scris Megan pe Instagram.

"Sunt atât de mândră de Megan pentru că a luat atitudine şi a vorbit despre felul în care Brian îşi foloseşte copiii", a scris Courtney, care a simţit nevoia să se introducă singură în problemă. "În timpul pe care l-am petrecut cu el, cât am fost la el acasă, copiii lui nu erau niciodată acolo", a adăugat ea - stârnind, desigur, diverse reacţii. Pentru că, fiind vorba de o simplă aventură, este evident de ce Brian nu o dorea în prezenţa copiilor. "Cei mici erau mereu la Megan. Ea nu e o mamă absentă. Şi cu toate astea, aşa cum spune Megan, ea nu îi postează pe social media. Au fost dăţi în care Brian mi-a spus că nu ne putem vedea pentru că stă cu copiii, dar ulterior am aflat că nu era adevărat şi că de fapt se vedea cu alte femei. Adică, omule, ai voie să te vezi şi cu altele, dar fii sincer. Cu mine şi cu ei. Şi nu-ţi folosi copiii în minciunile tale. Brian a minţit multe femei că se vede doar cu ele. Experienţa mea cu el a fost dezgustătoare", a concluzionat Courtney.

Foto: Instagram

Mai multe