Fosta asistentă a Mirelei Vaida e însărcinată: ''La 6 luni eram pe pârtie''

5 ianuarie 2021   News

Emily Burghelea e însărcinată în şapte luni. Blonda şi-a ascuns însă sarcina pentru a-şi feri copilul de energii negative.

„Am luat doar 7 kg până acum, sunt în prima zi din cel de-al 3-lea trimestru, nu am poftă de mâncare mai deloc, sunt foarte pretenţioasă la mâncare, nu am avut greţuri, stări de rău, la 6 luni eram pe pârtie. Andrei este înnebunit, cred că va fi un tătic responsabil. Vorbeşte cu bebeluşul în fiecare seară, este topit! Îmi spune că este tot ce şi-a putut dori vreodată” a declarat Emily Burghelea pentru Cancan.

Emily a fost cerută de soţie în emisiunea lui Teo. „Iubitul meu m-a cerut de nevastă în cel mai frumos mod cu putinţă. S-a gândit la toate detaliile! Nu ştiu ce am făcut să merit asta. Sunt copleşită! Mi-a luat cel mai frumos inel cu diamant din câte am văzut eu vreodată, a complotat cu echipa de la Teo Show şi a reuşit să mă lase mută! Vreau să vă spun că nu îmi amintesc foarte multe! Am intrat într-un fel de transă. A fost cu atât mai şocant cu cât el nu a apărut niciodată la televizor, nu este adeptul pozelor şi nu aş fi crezut vreodată că o să aibă curajul să intre în direct”, a mai spus  Emily.

Mai multe