Fosta iubită a lui George Clooney, Elisabetta Canalis, este însărcinată!

8 mai 2015   News

A avut o relaţie cu George Clooney timp de doi ani, însă nu au reuşit să ajungă în faţa altarului, despărţindu-se în iunie 2011. La un an de la această despărţire, Elisabetta şi-a cunoscut sufletul pereche şi

A avut o relaţie cu George Clooney timp de doi ani, însă nu au reuşit să ajungă în faţa altarului, despărţindu-se în iunie 2011. La un an de la această despărţire, Elisabetta şi-a cunoscut sufletul pereche şi şi-a întemeiat o familie.

Elisabetta Canalis s-a căsătorit în septembrie 2014, cu o săptămână înainte ca George Clooney şi Amal Alamuddin să-şi oficializeze relaţia. Iar la un an de la aceste evenimente, fosta iubită a lui George Clooney a anunţat că este însărcinată.

Anunţul surprinzător a fost făcut pe contul de Instagram al vedetei, într-o manieră amuzantă. ”Sunt extrem de fericită să vă anunţ că eu şi soţul meu, Brian Perri, o să avem o fetiţă. De-abia aşteptăm să vină pe lume.”

Şi dacă e să ne gândim la faptul că Elisabetta ştie deja sexul copilului, atunci sarcina sa este în jur de patru luni.

Înainte cu o lună, de Paşte, Elisabetta a distribuit această imagine pe reţelele de socializare, aşa că bănuim că va mai trece o vreme până când i se va vedea burtica manechinului.

Sursă foto: Getty Images / Twitter

Mai multe