Fosta iubită a lui Leonardo DiCaprio, Bar Refaeli, fotografii de gravidă în costum de baie

9 iunie 2017   News

Modelul Bar Refaeli este din nou însărcinată şi arată foarte bine. Frumoasa de origine israeliana, fostă iubită a lui Leonardo DiCaprio, va deveni mamă pentru a doua oară, iar asta nu i-a afectat deloc silueta. A născut anul trecut şi la mai puţin de 8 luni a rămas din nou gravidă.

Bar Refaeli şi Leonardo au fost împreună timp de 6 ani.

S-a iubit cu actorul timp de 6 ani şi poate că se gândea să-l facă tătic, însă norocul său a venit din altă parte. S-a căsătorit cu un om de afaceri tot israelian, Adi Ezra şi acum vor avea cel de-al doilea copil. Cu toate că este la cea de-a doua sarcină, dând naştere fetiţei sale în vara anului trecut, Bar arată incredibil de bine.

Şi-au spus "DA" în cadrul unei ceremonii tradiţionale în seătembrie 2015 şi de atunci lucrurile au mers strună în familia lor. Anul trecut dădea naştere primului său copil, o fetiţă pe nume Liv, iar acum este din nou în postura de gravidă. Mai nou, frumoasa modelină s-a fotografiat cu burtă de gravidă în costum de baie, tocmai în Koh Samui, Thailanda, într-o vacanţă petrecută alături de soţul său Adi. După mărimea burţii, se pare că se află în cel de-al doilea trimstru de sarcină, însă modelul arată senzaţional în costum de baie şi nu se sfieşte să arate acest lucru şi prietenilor virtuali.

Bar a distribuit câteva fotografii pe Instagram în timp ce se relaxa la soare şi este drept că este o mamă şi o gravidă cu o siluetă de invidiat. A făcut parada costumelor de baie la piscină, într-un costum din două piese bleumarin, sau într-unul dintr-o singură piesă, nude, acoperită de o tunică din voal alb.

 Bar Refaeli a mai fost căsătorită cu Arik Weinstein, înainte de a forma un cuplu cu  Leonardo DiCaprio, iar acum, cu cel de-al doilea soţ are o fetiţă şi aşeaptă să mai dea naştere încă unul copil anul acesta.

El este bărbatul cu care va avea cel de-al doilea copil.

Foto: Instagram, Getty

Mai multe