Fosta iubită a Prinţului Harry a făcut furori la Premiile Bafta

19 februarie 2018   News

Cu o oră înainte ca pe covorul roşu al galei Premiilor BAFTA să ajungă Ducii de Cambridge, a păşit ea: fosta lor cumnată, Cressida Bonas.

Cressida Bonas

Frumoasa actriţă de 29 de ani, care s-a iubit cu Prinţul Harry timp de doi ani, a surprins audienţa cu alegerea ei vestimentară: o rochie neagră cu volane şi cu paiete colorate broadate pe corset.

Dacă rochia aleasă de Cressida a fost la limita dintre bine şi prost îmbrăcată, coafura şi machiajul au fost impecabile, punând în evidenţă frumuseţea naturală a blondei.

Se pare că blondei îi merge bine nu doar în carieră, ci şi în dragoste, la fel ca fostului ei iubit, Prinţul Harry. Cressida se iubeşte tot cu un Harry, mai exact cu numitul Harry Wentworth-Stanley, cu care se cunoaşte din timpul studiilor la Universitatea din Leeds.

În toamna anului trecut, cei doi au fost împreună într-o vacanţă în India, totul documentat cu fotografii postate pe conturile lor sociale. Cât despre vacanţa de iarnă, aceştia şi-au petrecut-o la schi, în staţiunea exclusivistă Verbier.

Foto: Getty Images

Mai multe