Fosta iubită a Prinţului Harry, de nerecunoscut în „roluri“ iconice

24 mai 2016   News

cressida bonas

Chiar dacă povestea lor s-a terminat de ceva timp, Cressida Bonas rămâne încă în memoria colectivă drept fosta iubită a Prinţului Harry, acea blondină delicată cu pretenţii de actriţă şi origini aristocrate.

Ei bine, de când a dispărut din viaţa roşcovanului, tinerei de 27 de ani se pare că-i merge din ce în ce mai bine în viaţa profesională, după aprecierile primite pentru rolurile ei de pe scena de teatru.

Mai nou, Cressida încearcă marea cu degetul şi pe marele ecran, căci blonda a apărut într-un film american horror, The Bye Bye Man, acolo unde a filmat chiar şi goală, şi într-o adaptare pentru televiziunea ITV a nuvelei Doctor Thorne.

Cel mai important rol ar putea fi unul încă în stadiu de proiect, în filmul Tulip Fever, în care joacă, pintre alţii, şi Dame Judi Dench.

Cressida, într-o scenă copiată din Breakfast at Tiffany’s

Până să dea mare lovitură, Cressida Bonas a făcut un exerciţiu pentru a descoperi cum s-ar descurca în roluri iconice, precum cele ale lui Holly Golightly and Ilsa Lund (jucate de legendara Audrey Hepburn), într-un scurtmetraj pentru site-ul de lifestyle Semaine.

Cressida aka Margot Tenenbaum din filmul The Royal Tenenbaums

Să vedem cum s-a descurcat! Click pe link!

Mai multe