Fosta iubită a pugilistului Floyd Mayweather a fost găsită moartă. Cei doi se judecau într-un proces de 20 mil. $

13 martie 2020   News

Josie Harris, cea cu care fostul boxer are trei copii, a fost găsită decedadă marţi noape, la ea acasă, în California.

În vârstă de 40 de ani, aceasta a fost găsită moartă în maşina sa, parcată în faţa reşedinţei din Los Angeles. Momentan nu se cunoaşte cauza morţii.

Aceasta s-a făcut cunoscută în reality show-ul

şi a avut o relaţie de 5 ani cu superstarul Mayweather, din 1995 până în 2010. Însă povestea lor a fost una extrem de mediatizată, deoarece Floyd a abuzat-o de şase ori, pe vremea când locuia în Las Vegas. O dată chiar a intrat peste ea în casă în timp ce dormea şi a agresat-o de faţă cu copiii, Zion, Koraun şi Jirah, în 2010.

 Pugilistul a fost condamnat şi închis pentru violenţă domestică, în 2012, dar doar pentru două luni. Acesta a declarat într-un interviu că a fost condamnat pe nedrept, deoarece Harris era dependentă de droguri, iar notorietatea lui a făcut lumea să îl acuze. Însă Josie a intentat un proces de defăimare împotriva fostului iubit, cerând, în 2015, despăgubiri de 20 mi. $. Procesul nu se încheiase încă la momentul morţii lui Josie, deoarece Floyd făcuse apel după apel. O nouă înfăţişare urma să aibă loc loc în decembrie anul acesta. De menţionat că averea estimată a supertarului american se ridică la aroape un miliard de dolari!

De altfel, fosta lui iubită plănuia să publice o carte despre abuzul domestic şi despre viaţa ei alături de celebrul Floyd Mayweather.

 Acesta nu a avut nicio reacţie referitoare la decesul mamei copiilor săi, iar în jurul orei la care ea a fost găsită decedată, el a postat o fotografie din Amsterdam, mai exact din Red Light District.

Mai multe